Heerlijk authentiek Griekse gerechten bij Ouzeri restaurant De kleine Griek in Delft

Traditionele Griekse gerechten en culinaire verrassingen vullen de menukaart!

Onze koks zijn in Griekenland opgeleid en hebben met grote zorg onze menukaart en ons overheerlijke mezzedes samengesteld. Al onze gerechten zijn vers en worden met de Griekse authentieke smaken, aroma’s en passie bereid!

Uw diner kunt u beginnen met de Griekse voorgerechten / klassiekers, zoals tzatziki of keftedakia. Hierna kunt kiezen uit onze hoofdgerechten vlees, vis of vegetarisch gerecht.

Als Griekse Ouzeri raden wij u aan om bv 3 mezzedes p/p te bestellen en deze Griekse gerechten gezamenlijk te eten. U kunt ervoor kiezen alles in een keer te bestellen maar u kunt het ook in etappes bestellen. Voor de mensen die liever een eigen schotel willen kunnen de mezzedes als voorgerecht genuttigd worden!

Tijdens het diner kunt u genieten van onze speciaal geselecteerde Griekse wijnen en/ of Ouzo. Wij hebben maar liefst 20 soorten wijn in huis waarvan 13 open wijnen en 10 soorten Ouzo. Om de Griekse ervaring compleet te maken adviseren wij u graag, tijdens de keuze van uw maaltijd, over de wijnen en ouzo.

Heeft u speciale wensen en/ of heeft u een allergie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier ons menu

Wilt u liever ons menu in een pdf-bestand downloaden, click dan op één van onderstaande links: