Heerlijk authentiek Griekse gerechten bij Ouzeri restaurant De kleine Griek in Delft

Traditionele Griekse gerechten en culinaire verrassingen vullen de menukaart!

Onze koks zijn in Griekenland opgeleid en hebben met grote zorg onze menukaart en ons overheerlijke mezedes samengesteld.
Al onze gerechten zijn vers en worden met de Griekse authentieke smaken, aroma’s en passie bereid!

Uw diner kunt u beginnen met de Griekse voorgerechten / klassiekers, zoals tzatziki of keftedakia. Hierna kunt kiezen uit onze hoofdgerechten vlees, vis of vegetarisch gerecht.

Als Griekse Ouzeri raden wij u aan om bv 3 mezedes p/p te bestellen en deze griekse gerechten gezamenlijk te eten. U kunt ervoor kiezen alles in een keer te bestellen maar u kunt het ook in etapes bestellen.

Voor de mensen die liever een eigen schotel willen kunnen de mezedes als voorgerecht genuttigd worden!

Tijdens het diner kunt u genieten van onze speciaal geselecteerde Griekse wijnen en/ of Ouzo. Wij hebben maar liefst 20 soorten wijn in huis waarvan 13 open wijnen en 10 soorten Ouzo.
Om de Griekse ervaring compleet te maken adviseren wij u graag, tijdens de keuze van uw maaltijd, over de wijnen en ouzo.

Heeft u speciale wensen en/ of heeft u een allergie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mezedes/ Voorgerechten

U kiest met u gezelschap ongeveer 3 mezedes p/p en u eet daar gezamenlijk van. U kunt ervoor kiezen alles in een keer te bestellen, maar u kunt het ook in etappes bestellen. Voor de mensen die liever een eigen schotel willen kunnen de mezedes als voorgerecht genuttigd worden.

Let op!

Lieve gasten,

I.v.m. een welverdiende vakantie zijn wij vanaf 3-6-2024 tot en met 24-6-2024 gesloten.
Op 25-6-2024 staan wij weer fris en uitgerust voor u klaar.

Team De Klein Griek