Restaurant Delft

Op zoek naar het leukste restaurant van Delft?

De Kleine Griek is het leukste restaurant van Delft en dé plek om de rijke en smaakvolle Griekse keuken te proeven en te ontdekken.

Wilt u gezellig uit eten in Delft? Bij De Kleine Griek kunt u heerlijk Grieks eten voor een schappelijke prijs. Ons sfeervolle restaurant ligt in de gezellige binnenstad van Delft, gelegen aan de mooiste gracht op “de Oude Delft”.

Bij ons kunt u tijdens het diner genieten van diverse Griekse specialiteiten zoals vlees, vis, vegetarische en ovengerechten.

Onze koks zijn in Griekenland opgeleid en hebben met grote zorg de menukaart samengesteld.  Al onze gerechten zijn vers, worden met de Griekse authentieke smaken en passie bereid!

U kunt zonder reservering bij ons binnenlopen. Wilt u met een groep komen of heeft u speciale wensen, dan is vooraf reserveren gewenst.
Wij accepteren ook diverse dinercheques. Voor de mogelijkheden neem dan even contact op.

Onze openingstijden:
Gedurende het hele jaar zijn wij 7 dagen per week open. Vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom om onze mezedes te proeven en te genieten van onze speciaal geselecteerde Griekse wijnen en ouzo’s.

Tijdens de zomermaanden kunt u een drankje doen en/ of dineren op onze terrasboot.

De keuken is tot 22:00/ 22:30 uur geopend, maar voor een drankje kunt u uiteraard later op de avond ook nog bij ons aanschuiven.

Wij hopen dat u snel van onze Griekse sfeer komt proeven.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu

RESERVEREN BIJ DE KLEINE GRIEK

Vanaf heden zijn onze deuren weer geopend en volgen wij alle richtlijnen en regels van het RIVM op.
Klik hier om te reserveren

Let op: van 3-8-2020 tot en met 17-08-2020 zijn wij i.v.m. vakantie gesloten.

ETEN BESTELLEN (AFHALEN OF BEZORGEN)

Kom je afhalen, dan krijg je 10% korting!
Klik hier om te bestellen